Cjepač drva JV HS-22A62K benzin+el.motor, horizontalno/vertikalno, hidraulički, 22t

3.650,00  (27.500,93 kn) + PDV 25%

Tehničke specifikacije:
4-taktni Kohler OHV motor, 6,5 KS, 4,8 kW
Vrsta goriva: benzin
Zapremina spremnika: 3,6 litara
Potrošnja goriva: Pribl. 1,0 – 1,2 l/h
Starter: Povratni starter
400 V električni motor sa 2,2 kW (16 A)
Brzina vuče: Max. 25 km/h
Maks. otvor za balvan: 62 cm
Brzina cilindra za jedan ciklus prema dolje: cca. 8 sek.
Sila cijepanja: 22 tone (izmjerena vrijednost)
Promjer cilindra: 115 mm, klipnjača 45 mm
Klin za cijepanje u 4 smjera, duljina 30 cm (uključeno u isporuku)
Klin za cijepanje, duljina 30 cm (uključen u isporuku)
Dimenzije pakiranja: 191x50x66 cm (DxŠxV)
Dimenzije u okomitom položaju: 218x106x182 cm (DxŠxV)
Dimenzije u vodoravnom položaju: 220x106x128 cm (DxŠxV)
Količina hidrauličkog ulja: cca. 9,5L (HLP46)

Opis

JV HS-22A62K je cjepač drva premium klase. Ima stvarnu silu cijepanja od 22 tone.
Hidrauličku pumpu pokreće vrlo robustan, kvalitetan Kohler benzinski motor od 6,5 KS ili snažan elektromotor (400V, 2,2 kW). Možete slobodno birati između električnog ili benzinskog pogona. .
Kod naših cjepača trupaca sila cijepanja se mjeri izravno na klinu za cijepanje tako da ta vrijednost odgovara stvarnoj sili cijepanja koja se postavlja. Mnogi drugi prodavači ovdje daju nerealne vrijednosti, takve da se u praksi nikada ne postižu.
Jedna od najznačajnijih prednosti ovog uređaja je da razdjelnikom možete upravljati u okomitom ili vodoravnom položaju. Međutim, vrhunac je mogući kombinirani rad! Odnosno, razdjelnikom upravljate ili s benzinskim motorom od 6,5 KS ili s elektromotorom. Ovisno o mjestu uporabe, spremni ste za akciju. Ovaj cjepač će garantirano rascijepiti svaki komad drveta i neće se predati nijednom balvanu. Duljina cjepanice može biti do 62 cm.
Cjepač je jednostavan za rukovanje. Motor možete pokrenuti jednostavnim povlačenjem užeta povratnog pokretača, a on se dobro pokreće čak i na temperaturama ispod ledišta. Za elektromotor vam je potreban samo odgovarajući kabel i strujni priključak.
Uređaj možete jednostavno transportirati pomoću postojeće kuke za vuču i sklopa za vuču. Uređaj, međutim, nije odobren za cestovni promet, tj. ne smijete ga vući iza osobnog automobila na javnim cestama. Izuzetak od ovog pravila je vuča seoskim ili šumskim traktorom. U tom slučaju dopušteno je vući cjepač drva po javnim cestama. Pazite da ipak poštujete propise za autoceste (osvjetljenje, pokazivači, registarske pločice itd.). Alternativno, naravno, možete postaviti cjepač drva na prikolicu pomoću rampe.
Zbog uske ukupne širine od cca. 105 cm, možete čak i lako transportirati uređaj na uobičajenoj prikolici.
Uz cjepač besplatno isporučujemo 4-smjerni klin, koji se jednostavno može gurnuti preko cjepača. Možete mijenjati klinove za nekoliko sekundi! Pomoću 30 cm dugog klina za cijepanje ili 4-smjernog klina možete također cijepati trupce većeg promjera u jednom ciklusu. Ovo često ne funkcionira s kraćim klinovima za cijepanje i trupac se često mora okrenuti za 180 stupnjeva, što košta vremena i truda.
Hidraulika je napravljena tako da se klin za rascjep može držati u svim položajima i po želji pomicati naprijed ili nazad.

DOSTAVA

DOSTAVA

DOSTAVU VRŠIMO U:
MAKEDONIJU
SRBIJU
BiH
KOSOVO
CRNU GORU

KONTAKT

Radno vrijeme 8-16h

KONTAKT

Telefon / Viber
+385 (0)95 830 04 68

Email
prodaja@valex.hr

Adresa tvrtke:
VALEX d.o.o. Osječka 21 Satnica Hrvatska

Radno vrijeme 8-16h
SAZNAJ VIŠE