Cjepač trupaca V-20H110 Motorni vodoravno-okomiti 20 tona hidraulični

2.880,00  (21.699,36 kn) + PDV 25%

Tehničke specifikacije:
Četverotaktni Kohler OHV motor, 6,5 KS, 4,8 kW
Vrsta goriva: benzin
Kapacitet spremnika: 3,6 litara
Potrošnja goriva: približno 1,0 – 1,2 l / h
Starter: Rucni
Težina: približno 340 kg bez tekućine
Brzina vuče: maks. 25 km / h
Max.duljina trupaca: 110 cm
Brzina cilindra za jedan ciklus
prema dolje: 12 sek.
prema gore: 11 sek.
Sila cijepanja: 20 tona (izmjerena vrijednost)
Klin za cijepanje u 4 pravca, duljina: 30 cm (uključen u isporuku)
Klin za cijepanje, duljina: 30 cm (uključen u isporuku)
Dimenzije: 310x119x122 cm (DxŠxV, maks. Vodoravno)
Dimenzije: 310x119x122 cm (DxŠxV, maks. Vertikalno)
Dimenzije pakiranja: 213x53x82 cm (DxŠxV)
Težina uključujući pakiranje: 372 kg
Količina motornog ulja: približno 1 l (10W40 ili 15W40)
Količina hidrauličkog ulja: približno 20 l (HLP46)

Opis

V-20H110 je cjepač trupaca s razlikom. Ovim cjepačem trupaca može se upravljati u vodoravnom ili okomitom položaju. Korištenjem dodatnog hidrauličnog cilindra stroj se može udobno postaviti vodoravno ili okomito položiti. Maksimalna duljina trupaca iznosi 110 cm, a sila cijepanja 20 tona. Hidrauličkom pumpom upravlja vrlo robustan i visokokvalitetni benzinski motor snage 6,5 KS.

Tijekom našeg poboljšanja proizvoda ovaj cjepač trupaca kontinuirano je optimiziran. Na ovaj način trenutne inačice imaju nekoliko značajnih prednosti u odnosu na prethodne modele … npr. Izravni rad na cilindru je znatno olakšan poboljšanjem pristupačnosti u vertikalnom radnom položaju. Nadalje, mnoge su fleksibilne linije zamijenjene fiksnim, montiranim metalnim cijevima, što čini uređaj mnogo manje glomaznim i profesionalnijim. Posljednje, ali ne najmanje važno, kotači su montirani na kuglični ležaj; to jamči znatno tišu mobilnost.

U našim cjepačima trupaca sila cijepanja mjeri se izravno na cijepu za cijepanje tako da ta vrijednost odgovara stvarnoj sili cijepanja cijevi. Mnogi drugi prodavači ovdje daju nerealne vrijednosti kakve se u praksi nikada ne postižu.

Isti je slučaj i s duljinom trupca; dajemo stvarnu, stvarnu vrijednost od 110 cm da komad drveta može biti dugačak. Naši konkurenti daju duljine od kojih još uvijek morate oduzeti duljinu klina za cijepanje, što je vrlo zbunjujuće. Također biste trebali uzeti u obzir hod klipa cilindra. Za naš model, ovo je 100 cm, klin za cijepanje prolazi gotovo u potpunosti kroz drvo; pritom je zajamčeno uspješno cijepanje drva! U većini cjepača ove veličine hod klipa cilindra mjeri samo 50-60 cm, što rezultira time da klin prolazi samo kroz polovicu drva, a vi imate opasnost da morate “osloboditi” komad koji je odvojena sjekirom ili lančanom pilom od klina.

Ovaj cjepač zajamčeno će cijepati svaki komad drveta i neće se predati nijednoj cjepanici.

Razdjelnikom trupaca jednostavno je rukovati. Motor možete pokrenuti jednostavnim povlačenjem užeta startera, a on čak dobro starta i ispod temperature smrzavanja.

Uređaj možete lako prenijeti pomoću postojeće kuke za vuču i sklopa za vuču. Uređaj, međutim, nije odobren za cestovni promet, odnosno ne smijete ga vući iza osobnog automobila na javnim cestama. Alternativno, naravno, cjepač trupaca možete staviti na prikolicu pomoću rampe.

Zajedno s razdjelnikom isporučujemo besplatni četverosmjerni klin koji se jednostavno može gurnuti preko klina za cijepanje. Možete se mijenjati između klinova u nekoliko sekundi!

Korištenjem klina za cijepanje duljine 30 cm ili četverosmjernog klina također možete cijepati cjepanice većeg promjera u jednom ciklusu. To često ne funkcionira s kraćim klinovima za cijepanje i trupac se često mora okretati za 180 stupnjeva, što košta vrijeme i napor.

Hidraulika je napravljena na takav način da se klin za cijepanje može držati u svim položajima i prema želji pomicati prema naprijed ili unatrag. Sila uvijek ostaje ista i klin za cijepanje, za razliku od mnogih konkurentskih proizvoda, ne mora se vratiti u početni položaj.

Ove uređaje prodajemo dugi niz godina, a isprobalo ih je i testiralo stotine kupaca. Ovaj cjepač trupaca neće otkazati ni na jednom komadu drveta; nijedan kupac nikada nam nije mogao donijeti komad drveta koji ovaj cjepač trupaca nije mogao cijepati.

Cjepac V-20H110 isporučuje se s visokokvalitetnim Kohlerovim motorom.
Kohlerovi motori:
Američki proizvođač Kohler gradi inovativne motore koji se u svijetu ističu izvrsnim dizajnom i izvanrednim tradicionalnim proizvodnim postupkom od 1873. godine. Uz Hondu i B&S, Kohler je jedan od lidera marke kada je u pitanju opremanje uređaja za uređenje vrta i uređenja okoliša. , kao i kosilice, s kompaktnim motorima. Vodeći proizvođači kao što su John Deere, MTD, Stiga, Toro i mnogi drugi koriste ove visokokvalitetne motore. Kohler ne gradi samo benzinske motore – danas inovativni talijanski proizvođač dizelskih motora Lombardini također pripada grupi Kohler.

Dodatne informacije

Težina 380 kg

DOSTAVA

DOSTAVA

DOSTAVU VRŠIMO U:
MAKEDONIJU
SRBIJU
BiH
KOSOVO
CRNU GORU

KONTAKT

Radno vrijeme 8-16h

KONTAKT

Telefon / Viber
+385 (0)95 830 04 68

Email
prodaja@valex.hr

Adresa tvrtke:
VALEX d.o.o. Osječka 21 Satnica Hrvatska

Radno vrijeme 8-16h
SAZNAJ VIŠE