Kosilica za visoku travu JV-58 trimer za travnjak – rotacijska kosilica

1.320,59  (9.949,99 kn) + PDV 25%

Tehničke specifikacije:
Motor: benzinski motor od 4 KS, 140 kubika, Briggs & Stratton
Pogon: vlastiti pogon
Broj lopatica: 4
Širina košnje: cca. 58 cm
Težina: približno 60 kg
Pakiranje paketa: 1060 x 580 x 800 mm
Težina uključujući pakiranje: 77 kg

Opis

JV-58 kosilica za visoku travu vrlo je koristan stroj kada je u pitanju košnja na teško dostupnim mjestima. Do mnogih mjesta se ne može doći uobičajenom kosilicom i upravo se ovdje koristi naš rezač četkica s pogonom na kotače. Idealno je za košnju na i ispod ograda, na livadama i rubovima travnjaka itd

. Širina rezanja od cca. 58 cm postižu se pomoću 4 rezne oštrice od kaljenog čelika učvršćenih na disk za košnju, koje se s obje strane bruse i montiraju tako da se mogu okretati. Gornji disk baca pokošeni i usitnjeni materijal u stranu, a bočno montirana stitnik sprječava letenje materijala i osigurava da se pokošeni materijal može čisto ukloniti.

Korištenjem instaliranog benzinskog motora od 4 HP tvrtke Briggs & Stratton potpuno ste neovisni i ne morate se oslanjati na dosadne kabele za napajanje.

Motor dobro započinje i starta se pomoću rucnog pokretača; visina šipke ručke potpuno je podesiva i može se podesiti u skladu s visinom vašeg tijela.

Zahvaljujući velikim, stabilnim kotačima i vlastitom pogonu, JV-58 vrlo je lako manevrirati … čak i na livadama i travnjacima s maksimalnim nagibom do 35%.

Dodatne informacije

Težina 80 kg

DOSTAVA

DOSTAVA

DOSTAVU VRŠIMO U:
MAKEDONIJU
SRBIJU
BiH
KOSOVO
CRNU GORU

KONTAKT

Radno vrijeme 8-16h

KONTAKT

Telefon / Viber
+385 (0)95 830 04 68

Email
prodaja@valex.hr

Adresa tvrtke:
VALEX d.o.o. Osječka 21 Satnica Hrvatska

Radno vrijeme 8-16h
SAZNAJ VIŠE