Sjecka Kardanska PTO drobilica JVH042S

4.362,00  (32.865,49 kn) + PDV 25%

Tehničke specifikacije:
Snaga traktora: min. 30-70 KS
Prihvat Drveta:120-160 mm
Montaža: spona u 3 točke od kat. ja prema gore
PTO: Uključeno u isporuku
Broj oštrica: 4 oštrice, 1 kontra oštrica
Promjer zamašnjaka: 63,5 cm
Dovod: hidraulični (preko hidrauličkog sustava traktora)
Dimenzije: 102x107x152 cm (spremnik 220 cm)
Dimenzije pakiranja: 140x85x136 cm (DxŠxV)
Težina s pakiranjem: 320 kg
Težina: cca. 290 kg

Dostupno uz narudžbu

Opis

Rad s JVH042S pravi je užitak zahvaljujući njegovom hidrauličnom sustavu dovoda. Uz ovaj model, hranjenje i guranje itd. su stvar prošlosti; 2 velika uvlačna valjka sama se brinu za to. Brzina valjaka za dovod može se kontinuirano podešavati. To je važno kako bi se brzina dodavanja mogla podesiti tako da odgovara promjeru materijala koji se usitnjava. Manji promjeri mogu se hraniti brže od većih promjera. U slučaju da se ulagač blokira, dovod se može postaviti unatrag pomoću velike ručke na spremniku. Nadalje, dovod se može isključiti pomoću ove ručke. Jedinica se napaja preko hidraulike traktora; potrebni su tlačni dovodni vod i netlačni povratni vod ili je alternativno potrebna upravljačka jedinica s dvostrukim djelovanjem.
Sjeckalica drva dolazi u kompletu s PTO-om Kardan. Smični klin je također ugrađen u jednu stranu PTO-a, koji služi sigurnosnim mjerama kao unaprijed određena točka loma u slučaju začepljenja ili preopterećenja. To znači da se čak i veći traktori s više od 100 KS mogu koristiti bez problema. Trebali biste imati izlaznu snagu motora od najmanje 30 KS. PTO mora imati brzinu od 540 o/min.

Spremnik za punjenje ima otvor 51 x 51 cm; pri dnu otvor je dimenzija 10,2 x 25,4 cm. Maksimalni promjer od 10 cm može se usitniti. Mnogi Trgovci navode maksimalni promjer usitnjavanja kao mjeru dna dovodnog spremnika, međutim, ova vrijednost je nerealna i može pokrenuti sigurnosni mehanizam u PTO-u. obično prerađena na drva za ogrjev i ne usitnjena.

JVH042S ima vrlo čvrstu završnu obradu! Čvrstoća materijala lima u području nosivosti je 10 i 5 mm. Kod spremnika i dijelova koji nisu nosivi iznosi 2 mm.

Spremnik se može lako preklopiti prema gore za transport i učvršćuje se pomoću klina. Kako bi se olakšalo preklapanje prema gore, sjeckalica ima 2 amortizera.

Jedinica je konstruirana na način koji je vrlo jednostavan za održavanje; možete potpuno otvoriti poklopac zamašnjaka tako da odvrnete samo jedan vijak, što vam daje pristup do 4 noža za rezanje. Ove oštrice za rezanje su dvostrane, tako da se mogu okretati ako je potrebno. Zamašnjak ima neto težinu od 50 kg i ima ugrađena krila, koja stvaraju nevjerojatno snažno usisavanje koje u konačnici izbacuje strugotine iz žlijeba. Zahvaljujući ovom snažnom usisu, blokada jedinice za usitnjavanje gotovo je nemoguća.
Izlaz ima visinu od 152 cm (plus visina donje poluge) i može se rotirati za 360 stupnjeva. To omogućuje jednostavno usmjeravanje krhotina na traktorsku prikolicu ili izravno u Big Bags. Kut izbacivanja također se može promijeniti. Padobran ima visinu od 152 cm (plus visina donje poluge) i može se rotirati za 360 stupnjeva. To omogućuje jednostavno usmjeravanje krhotina na traktorsku prikolicu ili izravno u Big Bags. Kut izbacivanja također se može promijeniti. JVH042S može izbaciti strugotine do 6 m

Dodatne informacije

Težina 320 kg

DOSTAVA

DOSTAVA

DOSTAVU VRŠIMO U:
MAKEDONIJU
SRBIJU
BiH
KOSOVO
CRNU GORU

KONTAKT

Radno vrijeme 8-16h

KONTAKT

Telefon / Viber
+385 (0)95 830 04 68

Email
prodaja@valex.hr

Adresa tvrtke:
VALEX d.o.o. Osječka 21 Satnica Hrvatska

Radno vrijeme 8-16h
SAZNAJ VIŠE