Sjecka za granje VGT2000 PRO

4.580,00  (34.508,01 kn) + PDV 25%

Tehničke specifikacije:
4-taktni Kohler OHV motor, 14 KS, 429 cc
Starter: električni starter i povratni starter
Maks. Promjer grane: 120 mm
Ukupna težina (suho): 210 kg
Vrsta goriva: Benzin
Kapacitet spremnika: 7,0 litara
Potrošnja goriva: cca. 1,5 L/h
Izbacivanje: okret od 180°
Visina izbacivanja: 1100 mm
Visina dovoda: 1000 mm
Broj oštrica: 3 oštrice (2 oštrice, 1 kontra oštrica)
Mjere ulaza u spremnik: 470×410 mm (DxŠ)
Mjere pakiranja: 1120x750x1090 mm (DxŠxV)
Mjere: 2300x660x1460 mm (DxŠxV)
Težina uključujući pakiranje: 250 kg

Opis

VGT-2000 pro je novi u našoj ponudi i poboljšani stroj za prethodni model VGT-2000. Zahvaljujući čvrstoj i stabilnoj konstrukciji, posebno je robustan uređaj te je pogodan i za komercijalnu upotrebu. U svom radnom stanju, sjeckalica je teška 203 kg. Ali zahvaljujući velikim gumenim gumama i genijalnoj raspodjeli težine (s motorom velike snage smještenim u sredini), može se lako pomicati. Mali hodnici i vrata također nisu prepreka za VGT-2000pro jer je širok samo 66 cm.

Glavne razlike u odnosu na prethodni model VGT-2000 su npr. veća veličina lijevka za punjenje (47×41 cm), što čini sjekač prikladnijim za grmoliki materijal, kao i optimizacija kontra noža koja jasno dovodi do boljeg uvlačenja materijala. Štoviše, kutovi lijevka za punjenje su prilagođeni, tako da je hranjenje sada još lakše i učinkovitije.

Zahvaljujući visokom otvoru za izbacivanje, koji se može okrenuti za 180°, sječka se može izravno izbaciti na prikolicu. To sprječava mukotrpno ručno premještanje usitnjenog materijala s poda na prikolicu. Udaljenost izbacivanja može se postaviti na samom izbacivaču.

U skladu s teksturom drva, sjeckalica usitnjava grane maksimalnog promjera 12 cm!

VGT-2000pro unosi materijal u samu drobilicu s nevjerojatnom snagom, zahvaljujući 2 rotirajuće oštrice koje se okreću na teškoj cijevi i okreću se protiv oštrice. Oštrice cijevi također se mogu okretati i mogu se koristiti drugi put. U ovoj smo točki također poboljšali poravnanje kontra oštrice u usporedbi s prethodnim modelom.

Dodatno, spremnik za punjenje može se lako otvoriti kopčama za brzo otpuštanje, što uvelike olakšava održavanje i čišćenje. Gornje grlo za punjenje može se umetnuti nakon rada radi uštede prostora. To znači da je učinkovit rad unaprijed programiran.

Pomoću priložene kuke za vuču, jedinica se može lako vući na bilo koje mjesto. Sjeckalica se također vrlo lako održava. Dijelovi kao što su oštrice, kontra oštrice, itd., lako su dostupni. U nekoliko jednostavnih koraka možete ukloniti cijeli spremnik kako biste dobili bolji pristup potrošnim dijelovima. Ležajevi su također opremljeni mazalicama.

Snažni KOHLER motor od 14 KS s električnim starterom daje vam potpunu neovisnost o električnoj mreži tako da se drobilica može koristiti čak i na udaljenim lokacijama. Motor je opremljen povratnim starterom i može se, ako je potrebno, isključiti izravno u spremniku pomoću prekidača za hitne slučajeve.
Motori Kohler
Američki proizvođač Kohler gradi inovativne motore koji se diljem svijeta razlikuju po izvrsnom dizajnu i izvanrednom tradicionalnom procesu proizvodnje od 1873. Uz Hondu i B&S, Kohler je jedan od vodećih brendova kada je u pitanju opremanje vrtnih i krajobraznih uređaja, kao kao i kosilice s kompaktnim motorima. Vodeći proizvođači kao što su John Deere, MTD, Stiga, Toro i mnogi drugi koriste ove visokokvalitetne motore. Kohler ne proizvodi samo benzinske motore – danas inovativni talijanski proizvođač dizelskih motora Lombardini također pripada Kohler grupi.

DOSTAVA

DOSTAVA

DOSTAVU VRŠIMO U:
MAKEDONIJU
SRBIJU
BiH
KOSOVO
CRNU GORU

KONTAKT

Radno vrijeme 8-16h

KONTAKT

Telefon / Viber
+385 (0)95 830 04 68

Email
prodaja@valex.hr

Adresa tvrtke:
VALEX d.o.o. Osječka 21 Satnica Hrvatska

Radno vrijeme 8-16h
SAZNAJ VIŠE